Despre Noi

Povestea noastră

Din 1994

Textil Distribution este o gamă completă de branduri specializate în țesături textile, fiecare prezentând colecții de dresuri și lenjerie intimă clasică, modelatoare, relaxantă și naturală, într-o gamă variată de culori, modele și forme.

Prezenta pe piața de textile încă din anul 1994, având un capital 100% românesc cu articole pentru femei și bărbați, firma SC GITTANOS COMPANY SRL  a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari distribuitor din România având la bază calitatea produselor şi a serviciilor, promptitudinea şi seriozitatea, care au adus notorietate pe piața de profil.


Textil Distribution

– in câteva cuvinte calitate și profesionalism, produsul corect pentru fiecare ocazie, fiecare stil și fiecare preferință. Colecțiile  noastre cu articole pentru bărbați, femei, adolescente si copii surpinde calitatea superioara si de bun gust a materialelor furnizate, datorită produselor care răspund exigențelor contemporane, atât prin linia modernă, cât şi prin inovațiile tehnologice; idei îndrăznețe sunt transpuse în texturi şi culori care să întâmpine noile tendințe din domeniul textilelor.


Textil Distribution

Am pus bazele unei afaceri din dorința de a aduce pe piața produse diversificate, de calitate superioara la preturi accesibile.

Îți oferim o mare selecție de îmbrăcăminte și lenjerie intimă, la cele mai bune prețuri, stocuri de peste 1000 de produse, gama variată și livrare rapidă in orice parte a tarii! 

Textil Distribution

Cauți un furnizor serios și autohton de lenjerie intimă și îmbrăcăminte care să te ajute să îți dezvolți afacerea de textile?

Te-ai săturat de neintelegere cu furnizorii si probleme cu stocurile la imbracaminte si lenjerie intima? Apelează la o platformă en-gross cu capital 100% românesc!

Termene de plata flexibile  si livrare gratuita la comenzi minime de 360 lei.

De ce să cumperi on-line de la noi?

Din oferta noastră fac parte o gamă variată de produse – Rapid și ușor, poți face achiziția viitoare pentru magazinul tău!  direct de la tine de acasă, fie zi sau noapte. Alege modelul pe care ți-l dorești, cu o potrivire perfectă îl poți studia în poză cât și vedea live stocul cumpărat!

Nu doar căutați, ci și gășiți. În acest sens am creat o platforma de îmbrăcăminte și lenjerie intimă! 

Textildistribution.ro

Iată beneficiile pe care le vei avea dacă vei lucra cu noi

Până la 1.000 de produse din domeniul lenjeriei textile

► 100% branduri autentice

►  Livrări rapide și eficiente în toată țara

►  Seriozitate si promptitudine

►  Plati la termen

►  Poze, descrieri pentru preluare produse si urcat direct la tine pe site

►  Ajutor telefonic in preluarea comenzii

►  Aranjarea produselor la raft

►  Acordarea unui specialist dedicat tie pentru alegerea produselor special pentru magazinul tau

►  All service si chat dedicat

► Oferte personalizate si discount in functie de volumul de potential, volum de vanzari si istoricul tau

► Platforma 100% dedicata en-gross si ajutor pt. dezvoltarea business-ului tau.

►  Experti in materiale si calitate

►  Marja de profit mare

►  Preturi competitive

►  Transport gratuit la comenzi peste 360 de lei